Lauamängulaager

Algusaeg: E, 24.07.2023

Lõpuaeg: R, 28.07.2023

Asukoht: Valdeku Noortekeskus

Hind: 80€

Kontakt:

Rohkem infot: bit.ly/nomme-linnalaager

Laagri maksimaalne osalejate arv on 24 noort. Laagri tegevustes saab osaleda vaid eelnevalt ette registreerides. Osalema on oodatud vähemalt 10- aastased noored. Laagrihinna sees on ka iga päeva lõunasöök. Laagrite juhendajad suhtlevad eesti ja inglise keeles. Laagriprogrammide orienteeruv kestus on iga päev kl 10-16.30
Laagri esimese päeva pühendame üksteise tundma õppimiseks, et nädala sees lauamänguteemalisi tegevusi koos toredam teha oleks.
Teisel päeval võtame korralikult ette lauamängud. Meiega on päeva vältel Brain Games mängujuhid, kes aitavad meil mänge õppida ja oma karjääri teed lauamängumaailmas jagavad.
Laagrinädala selgroo murrame lauamängude disainimise ja lauamängu Klask õppimisega. Lauamängude disainimiseks tuleb meile külla Silver Türk, kes on üks lauamängu Lunarbase loojatest.
Neljapäeval lubas Silver uuesti tulla ja D&D sarnast rollimängu nimega Fate õpetada. See aitab nendel, kes D&Dga veel pole tutvust teinud mõista, et kas see võiks olla midagi, mis neile meeldib. Päeva teises pooles teeme Klask turniiri, kus kõik saavad end proovile panna eelmisel päeval õpituga.
Laagri viimane päev on selleks, et mõtestada kogu nädala jooksul kogetut ja vabas õhkkonnas omavahel veel viimast korda mõtteid vahetada ja kontakte koguda. Peale mõtete vahetamist võtame ette teekonna Mabrikusse, kus teeme üheskoos veel viimase lauamängu töötoa enne kui üksteisest lahkume.