Nõmme Vaba Aja KeskusValdeku noortekeskusSündmusedKogukonnapäev: “Mis on Kolmas Koht?”

Kogukonnapäev: “Mis on Kolmas Koht?”

Algusaeg: L, 16.11.2024 12:00

Lõpuaeg: L, 16.11.2024 16:00

Asukoht: Valdeku Noortekeskus

Hind: Tasuta

 Tule ja veeda üks lõbus ning sisukas päev Valdeku noortekeskuses! Meie kogukonnapäeva eesmärk on tutvustada noortekeskust, meie pakutavaid mänge ning seda, mis teeb meie ruumi noorte jaoks eriliseks. See kogukonnapäev on osa üle-eestilisest noorsootöönädalast, mis sel aastal keskendub mitmekesisusele ja kaasatusele

 

Mida oodata: 

  • Tutvuge Valdeku noortekeskusega:
    Saate rohkem teada, kes me oleme ja mida me teeme. Jagame oma väärtusi ning näitame, kuidas töötame koos noortega, et toetada nende arengut, loovust ja heaolu.
  • Mängime koos lauamänge:
    Naudi erinevate lauamängude mängimist, mis toetavad meeskonnatööd, loovust ja probleemide lahendamist. See on suurepärane võimalus vanematel ja noortel koos lõbusalt aega veeta ja üksteisega suhelda.
  • Tutvustame Kolmandat Kohta:
    Lühikeses infotunnis tutvustame “kolmanda koha” teooriat – kohta, mis pole kodu ja mitte kool, vaid külalislahke ja turvaline keskkond, kus noored saavad lõõgastuda, õppida ja suhelda. Samuti selgitame, kuidas see lähenemine sobib meie noortekeskuse töösse.

 

Miks tulla?

Loodame, et lapsevanemad ja nõmme kogukonna liikmed tunnevad end kindlalt meie töös ja mõistavad meie olulist rolli noorte toetamisel. Soovime luua usaldust ja näidata, kuidas oleme noorsootöö professionaalid.

 

 

Tule veetma toredat pärastlõunat kell 12.00-16.00 ja avasta kõik, mida Valdeku Noortekeskusel on pakkuda!